01
Документи

Писмен превод

Ще преведем всички Ваши документи бързо, качествено и на добра цена. Нашите проектни мениджъри ще Ви държат в течение по всяко време.

02
Комуникация

Устен превод

Живата комуникация на чужд език чрез посредник - преводач е най-трудна, но ние разполагаме със страхотни специалисти, които ще отговорят на Вашите нужди.

03
Софтуер

Локализация

Локализацията е най-специфичният тип превод. Наистина добрата локализация се извършва от носители на езика и специaлисти със специфично ноу-хау.

04
Видео

Субтитриране

Видеото е един от най-силно въздействащите похвати в маркетинга, а най-евтиният начин да достигне до Вашата чуждоезикова аудитория са именно субтитрите.

05
Текст

Редакция

Една малка грешка понякога може да коства много. Истински успешните фирми се грижат за своето представяне и обръщат внимание дори на дребните детайли.

06
Дипломи & сертификати

Легализация

Административните изисквания по заверки и легализация понякога могат да бъдат объркващи. Ние знаем, че те Ви отнемат време и пари и ще Ви помогнем да се справите с тях по-лесно.

07
Рекламни материали

Предпечат

Вашите файлове във всички необходими формати, както за печат, така и за уеб се изготвят от нашите специалисти. Вече не е нужно да се справяте с всичко сами!

08
Уеб & SEO

Копирайтинг

Добрият копирайтинг може да Ви помогне много, стига да намерите правилните хора, които умеят да пишат и ще накарат аудиторията да се вслуша в техните думи.

09
Допълнителни услуги

Консултиране

Стремим се да Ви предложим най-доброто, на което сме способни. Разгледайте нашите допълнителни услуги, може би точно там ще намерите, това от което имате нужда.

Изберете Axenda, за да получите повече

Нашето ценообразуване е прозрачно и лесно за разбиране, с нас получавате по-висока добавена стойност и обслужване, ориентирано към клиента.

Работим в съответствие с Европейските и

международните стандарти.

Клиентът може да бъде или удовлетворен или не от качеството на услугите на една компания. Следователно, тя трябва да предлага високо качество, и то още от самото начало. Екипът е основен отговорник за следенето на качеството и предотвратяването на проблеми.

Всички в компанията са напълно наясно с очакванията на клиентите относно качеството, цената и сроковете, както и с прогнозите за развитие. Не се приема създаването и предоставянето на нискокачествена продукция, прилага се дългосрочна грижа за клиента от всеки член на екипа.

Качество

Добра цена

Бързо обслужване

Специализиран софтуер

100+ преводача

Гъвкавост на работа

Лесна комуникация

Поверителност

Над 38 езика

Иновативен подход

Цялостни решения

Дългогодишен опит

Необходимо Ви е нещо различно или допълнителна услуга?